“Sinds enkele jaren controleert Remco mijn zakelijke en persoonlijke belastingaangiften, evenals de controle op vorige aangiften en mijn boekhouding. Vooral zijn informele samenwerking spreekt mij zeer aan: gewoon no-nonsens, concreet en punctueel advies en een snelle reactie op mijn vragen. Ik kan bij hem ook terecht met administratieve vragen, of met vragen over juridische zaken. Als hij zelf het antwoord niet heeft, dan heeft hij iemand in zijn netwerk wie mij verder kan helpen.“

 

Dirk Arts Bouwkundig Advies

"Wij hebben gebruik gemaakt van de goede kwaliteiten van de heer Geurts!

Vertrouwen,meedenken en professioneel zijn de kernwoorden!" 

 

J. Kok & M. Kok-Boumans

"Al enige tijd verzorgd Geurts administratie en belastingen naar volle tevredenheid onze boekhouding.

Remco kan het ons duidelijk maken met goed onderbouwden en nette rapportage zodat het voor ons ook te begrijpen is."

 

Ronny Venhovens Mechanisch Onderhoud

"Wij hebben onze belastingaangiften de laatste jaren laten invullen door Remco Geurts van Geurts administratie en belastingen. Wij zijn zeer tevreden met zijn dienstverlening. De belastingaangiften zijn adequaat, snel, correct en professioneel ingevuld. Eventuele onduidelijkheden van onze kant werden door Remco snel opgepakt en duidelijk uitgelegd. Wij zijn daarnaast ook zeer tevreden over zijn kennis van zaken en over de onkosten van zijn werkzaamheden. Wij bevelen hem hierbij van harte aan."

 

C. Martinet & S. Martinet - Kock 

Vanaf 2016 ligt de boekhouding van Flex & Balans bij Remco Geurts. Ik ben zeer tevreden over de professionele wijze waarop Remco mijn boekhouding beheert. Tevens vind ik dat Remco een prettige wijze van communiceren heeft, hij neemt direct contact op bij vragen en is snel en accuraat. Een topper en een prettig mens. Dankjewel Remco voor wat jij het afgelopen jaar voor Flex & Balans hebt betekend.

 

Flex en Balans

Massage & Coaching